Trips & Tarieven:

Wij vertrekken vanuit Granville Island, gelegen in het centrum van Vancouver. Whale watching is een prachtige ervaring en u ziet de diverse wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Onze tocht zult u niet gemakkelijk vergeten.

Kom aan boord in een van onze drie boten, aangemeerd in histories Granville Island. Houd U camera klaar als we door False Creek en English Bay varen en gnieten van een prachtig uitzicht op Vancouver, de bergen en Stanley Park. Vervolgens varen we langs de Fraser River estuary en door de Strait of Georgia.

Elke tocht is uniek als we de langs de Canadese Gulf Islands varen en de US San Juan Islands verkennen en op zoek gaan naar de resident orka’s. Waarnemingen gegarandeerd.

Omdat de dieren in het wild leven en onvoorspelbaar zijn kunnen onze reizen variëren van 3 tot 7 uur. Dit komt omdat de Orka’s altijd in beweging zijn en op zoek zijn naar voedsel – we kunnen niet altijd voorspellen waar ze zijn. We willen al onze gasten een rijke ervaring geven om deze prachtige zoogdieren in levende lijfe te aanschouwen. We reizen daarom extra kilometers als de de orka’s verder weg van Vancouver verblijven.

Vertrek:

Wij vetrekken dagelijkse van het centrum van Vancouver – vanaf half april tot eind oktober. Reserveringen worden altijd aanbevolen. Onze reizen zijn afhankelijk van het weer en kunnen worden afgelast vanwege veranderende weersomstandigheden of mechanische problemen. Als uw gereserveerde reis wordt geannuleerd zijn er geen kosten voor U.

Helaas zijn onze boten niet geschikt voor rolstoelgebruikers, zwangere vrouwen of mensen met rugproblemen.

Tarieven:

Een brandstoftoeslag kan worden toegevoegd.

We offreren groepstarieven voor groepen van zes of meer personen. Bel ons voor meer informative en tarieven.

Onze garantie:

We werken met een netwerk van whale watching bedrijven om onze kansen op het vinden van orka’s te vergroten. Ons observeerpercentage in het afgelopen seizoen was 85 – 90%. Echter, deze wilde dieren zijn onvoorspelbaar en soms kunnen we ze niet vinden. Als dit het geval is op uw trip, dan nodigen wij u uit om met ons mee tegaan voor een andere reis, zonder extra kosten! Er is geen vervaldatum voor dit aanbod – dat is onze garantie!

Een trip per dag:

Wild Whales Vancouver is uniek dat onze boten een tocht per dag maken. Op deze manier hoeven we ons niet te haasten om terug te gaan voor een andere reis en kunnen wij meer tijd besteden bij de orka’s en de andere dieren.